Nu erbjuder jag även MI-coachning ! Se under tjänster.

Diplomerad CEASE- terapeut!

Nu har jag gått färdigt min utbildning till diplomerad CEASE- terapeut! Välkommen att titta under fliken Cease för att se vad jag kan göra för dig och ditt barn.

Artikel från Vaccin.me

Artikel från Vaccin.me där homeopat Gunilla Birkestad berättar att hon med framgång använder en kombination av homeopati och C-vitamin, när hon hjälper vaccinskadade människor och djur.

Svininfluensavaccinet 
Bland annat berättar hon om en pojke som fick febertoppar flera gånger i veckan efter vaccinet. Han hade ont i magen och plågades av mardrömmar och huvudvärk, var blek och hängig. Efter homeopati och C-vitamin blev han frisk igen.

Att homeopati kan hjälpa mot vaccinskador är välkänt i homeopatikretsar. Och jag önskar också att denna kunskap kunde spridas mer ut till folket. Det är synd att inte fler som har ett vaccinskadat barn eller själv är vaccinskadad provar homeopati. De har allt att vinna och ingenting att förlora.

Läs mer på: Vaccin.me

Homeopatisk behandling

Olivia fick diagnos autism strax efter hon fått MPR-vaccin, vid 18-månaders ålder. Vid fem års ålder fick hon homeopatisk behandling.

Redan vid första uppföljningen sex veckor efter medicinintaget, började hennes autism bli bättre. Hon blev mer medveten om sin omgivning och bättre på att kommunicera och blev mer uppmärksam i skolan.

Vid andra uppföljningen hade flickan blivit ännu friskare och allt fungerade bra i skolan, hon kunde kommunicera och fokusera. Svarar korrekt på frågor och läraren i skolan säger att hon gör enorma framsteg och har blivit mer verbal.

Läs mer om Olivias utveckling på: Fitnessgoop.com